WP Horlogebanden

WP Horlogebanden ging in maart 2018 naar juweliersbeurs Out Of The Box, in de Jaarbeurs in Utrecht. Ze vroegen mij om te helpen bij het formuleren van een boodschap en om een manier te vinden om deze uit te dragen.

INVENTARISATIE

WP is een groot marktaandeelhouder, maar het hoofdkantoor was net verhuisd en dit zorgde her en der voor verwarring. Het doel voor deze beurs was dan ook om zoveel mogelijk aanspraak te genereren en de aanwezigheid als kans te gebruiken om WP mee te nemen naar huis.

Met Suzanne Lauwerier-Piters (sales manager bij WP Horlogebanden besprak ik de mogelijkheden voor weggevers aan beursbezoekers en een eyecatcher voor de stand, die bezoekers zou aantrekken. Ik stelde voor om aan de slag te gaan met de aankleding van de beurs en om terug te komen met een voorstel binnen een week.

SEAL THE DEAL

Samen met Suzanne maakte ik een schatting van de uren die ik in de opdracht zou steken en op basis daarvan spraken we een vaste prijs af, die gefactureerd zou worden nadat de opdracht was afgerond. Kosten die ik zou maken voor de opdracht zou ik voorschieten en achteraf doorfactureren.

GET SKETCHING

Ik begon met het opzetten van de absolute basis: aankleding voor de stand die Suzanne had gehuurd. Ondertussen nam ik contact op met Jän Doodle: een jonge kunstenaar in Breda. Ik vroeg hem of hij een kunstwerk zou kunnen maken van horlogebanden, dat gebruikt kon worden als eye-catcher op de beurs.

CHECK IT!

Tijdens mijn tweede bezoek aan WP Horlogebanden kon ik de aankleding laten zien en deed ik een voorstel om door Jän Doodle een mandala klok te laten maken, met oude horlogebanden. Bij WP waren ze erg enthousiast en dus gaf ik Jän Doodle de opdracht. Hij ging aan de slag met de klok. Ikzelf ging verder met de invulling van de stand.

BACK AT IT

Terwijl Jän Doodle aan de klok werkte, verzamelde en selecteerde ik beeldmateriaal en catalogi om tentoon te stellen op de stand.

HOW 'BOUT THIS?

Tijdens onze laatste afspraak voor de beurs spraken we de laatste details door: hoe wordt alles precies uitgestald en wat is er nog nodig? Suzanne was zo aardig om me uit te nodigen op de beurs zelf, zodat ik kon meehelpen met de opbouw en op de dag zelf even het eindresultaat in actie kon zien.

THIS IS IT!

Op de dag van de beurs was WP goed vertegenwoordigd: De mandala klok zorgde voor veel aanspraak, de stand zag er netjes uit en alle te promoten onderdelen kwamen goed uit de verf. Medewerkers deelden snoephorloges, visitekaartjes en usb-sticks met catalogi uit. Bij WP waren ze erg blij met het eindresultaat.

Benieuwd?

Neem contact met me op via:

Telefoon

Email

Messenger

Facebook

WhatsApp

Ties Delnooz

Koevoet 2, 4811 ZP Breda

Copyright © Nijverman 2018. Mail Nijverman: info@nijverman.nl of bel: +31624320229

 

Ties Delnooz

 

Koevoet 2

4811 ZP  Breda

Nederland

 

MAIL NIJVERMAN:

info@nijverman.nl

 

BEL NIJVERMAN:

+31624320229

Copyright © Nijverman 2018

WP Horlogebanden

WP Horlogebanden ging in maart 2018 naar juweliersbeurs Out Of The Box, in de Jaarbeurs in Utrecht. Ze vroegen mij om te helpen bij het formuleren van een boodschap en om een manier te vinden om deze uit te dragen.

INVENTARISATIE

GET SKETCHING

CHECK IT!

BACK AT IT

HOW 'BOUT THIS?

THIS IS IT!